FAQ

Veelgestelde vragen

Ons aanbod is uitsluitend bestemd voor ondernemingen en vrije beroepen in België. Hiertoe behoren dokters, tandartsen, kappers, psychologen, kinesitherapeuten, ziekenhuizen, schoonheidscentra, dierenartsen, logopedisten, restaurants, hotels, advocaten, notarissen,…  kortom iedereen die over een onthaal-of wachtruimte beschikt. De abonnementen worden niet verkocht aan particulieren.

De pakketten worden geleverd door ons netwerk van koeriersdiensten. Indien u afwezig bent op de dag van de levering plaatst onze chauffeur het pakketje op de plaats die u vermeld heeft op de bestelbon.  Dit kan zowel in de brievenbus, voor de deur of bij een buur zijn.

Dit hangt af van het type pakket dat u gekozen heeft (gemengd, dames, mannen, tweetalig).  Een pakketje bevat een 15-tal nieuwe kwaliteitsvolle magazines van de twee tot drie laatste edities in perfecte staat.

 

De factuur volgt per mail na de levering van uw eerste pakket. De betaling wordt uitgevoerd bij ontvangst van de factuur en is geldig voor de totale duur van uw abonnement. Als u uw abonnement wenst stop te zetten kan dit per e-mail of telefoon.